Press


Андрија Зафрановиќ: Наградата на „Синематик“ е доказ дека е исправно што животот му го посветив целосно на филмот
МОНТАЖЕРОТ НА „ДОМ ЗА БЕСЕЊЕ“, АНДРИЈА ЗАФРАНОВИЌ – ЛАУРЕАТ И ГОСТИН НА „СИНЕМАТИК“
Култниот ексју-монтажер Андрија Зафрановиќ добитник на лауреат на „Синематик“
Култниот екс-ју монтажер Андрија Зафрановиќ добитник на лауреат на „Синематик“
Андрија Зафрановиќ е лауреат на „Синематик“
Култниот екс-ју монтажер Андрија Зафрановиќ – лауреат на „Синематик“
Андрија Зафрановиќ, монтажер на „Татко на службен пат“, „Дом за бесење“ и „Балкански шпион“ доаѓа на „Синематик“ во Скопје
Филмскиот монтажер Андрија Зафрановиќ е лауреат на фестивалот „Синематик“
Андрија Зафрановиќ лауреат на фестивалот „Синематик“
Култниот монтажер Зафрановиќ - лауреат на „Синематик“
Филмот „Хармс“ награден на фестивалот за филмска монтажа „Синематик“
„Хармс“ ја освои наградата „Златен рез“ на „Синематик“
„Хармс“ ја освои наградата „Златен рез“ на „Синематик“
Завршува вториот филмски фестивал за монтажа „Синематик“
Проекција „Хармс“ во чест на наградените на фестивалот Синематик
Завршува филмскиот фестивал за монтажа „Синематик“
НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО ЗА ЗАФРАНОВИЌ НА ФЕСТИВАЛОТ ЗА МОНТАЖЕРИ „СИНЕМАТИК“
Почнува Меѓународниот фестивал на филмска монтажа
Премиерата на копродукцијата „Скршено“ за отворање на фестивалот на филмската монтажа
„Скршено“ ќе го отвори фестивалот на филмската монтажа „Синематик“
Премиера на филмот „Скршено“ за отворање на фестивалот на филмската монтажа „Синематик“
International Film Editing Festival kicks off in Skopje
Lifetime achievement award to Andrija Zafranovic at Cinematic festival
International Film Editing Festival kicks off in Skopje
Life achievement award to Andrija Zafranovic


Copyright © 2017 Cinematic